Cercetarea COM-COVID, 2020

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București derulează, în perioada 1-31 octombrie 2020, ca parte a cercetării internaționale COM-COVID, un studiu cu privire la modul în care autoritățile române au gestionat comunicarea în contextul pandemiei.

Scopul studiului este de a oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care a fost gestionată comunicarea în perioada crizei provocate de pandemia COVID-19 (coronavirus) la nivel mondial. Cercetarea a fost inițiată de organizația europeană European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA) printr-o rețea internațională de cercetare dedicată: COM-COVID Network.

În România, rețeaua este reprezentată de o echipă de cercetători din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București: prof. univ. dr. Camelia Cmeciu, lect. univ. dr. Anca Anton și lect. univ.dr. Anamaria Nicola. Mai multe informații cu privire la modul de desfășurare a cercetării la nivelul României pot fi solicitate la adresele de mail camelia.cmeciu@fjsc.roanca.anton@fjsc.ro sau anamarianeagu@fjsc.ro.

Persoanele interesate de completarea chestionarului pot accesa linkul disponibil aici până cel târziu sâmbătă, 31 octombrie 2020.

Mai multe detalii cu privire la studiul inițiat de European Public Relations Education and Research Association sunt disponibile pe site-ul oficial al proiectului, care poate fi accesat aici.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: