Termeni de utilizare

Conținutul site-ului Sociologic. Imagini cu pretexte poate fi utilizat prin copiere, distribuire sau transmitere, sau poate fi adaptat respectând următorii termeni:

 1. Necomercial: nu utilizaţi în scop comercial conţinutul. Pentru utilizare comercială contactaţi autorul la adresa contact@sociologic.ro.
 2. Atribuire: trebuie să atribuiți opera în maniera specificată de autor sau licenţiator (dar sub nici o formă care ar sugera faptul că Sociologic.ro ar susţine sau ar aproba folosirea de către dvs. a operei)
 3. Distribuire în condiții identice: dacă modificați, transformați sau creați pe baza acestei opere, puteți distribui opera rezultată numai sub aceeaşi licenţă sau o licenţă similară acesteia.
 4. Termenii de utilizare au jurisdicţie internaţională.

Înţelegând că:

 • Renunţare — Dacă obţineți permisiunea din partea Sociologic.ro, se poate renunţa la oricare dintre condiţiile de mai sus.
 • Domeniul Public — Atunci când conținutul sau orice element al acestuia este domeniu public supus unei legi, acest statut nu este afectat de această licență.
 • Alte drepturi — În niciun fel vreunul din următoarele drepturi nu este afectat de licenţă:
  • Utilizarea corectă, dreptul de utilizare onestă sau alte excepții sau limitări aplicabile drepturilor de autor;
  • Drepturile morale ale autorului;
  • Drepturile pe care alte persoane le au în această operă sau în felul cum opera este folosită cum ar fi dreptul de publicitate sau la viaţă privată.
 • Notă — Pentru orice reutilizare sau distribuţie, trebuie să prezentaţi clar celorlalţi termenii licenţei pentru această operă. Cel mai bun mod de a-l face este de a pune un link către această pagină web.

Pentru mai multe informaţii:

Licenţa Creative Commons
Sociologic. Imagini cu pretexte de Eugen Glăvan este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată.

%d blogeri au apreciat: