Simpozion „Provocări și practici în dezvoltarea sistemului național de evaluare”, București, 2013

logo evaluareAsociaţia de evaluare EVALROM în colaborare cu Societatea Elvețiană de Evaluare (SEVAL) organizează în data de 9 septembrie 2013 un simpozion care va avea ca temă “Provocări și practici în dezvoltarea sistemului național de evaluare”. Simpozionul va avea durata de o zi şi va fi susținut de șase profesioniști în domeniul evaluării, trei din Elveția și trei din România.

logo evaluareAsociaţia de evaluare EVALROM în colaborare cu Societatea Elvețiană de Evaluare (SEVAL) organizează în data de 9 septembrie 2013 un simpozion care va avea ca temă “Provocări și practici în dezvoltarea sistemului național de evaluare”. Simpozionul va avea durata de o zi şi va fi susținut de șase profesioniști în domeniul evaluării, trei din Elveția și trei din România.Astfel, din Elveția vor participa dl. dr. Nicolas Grosjean – director adjunct al Departamentului de evaluare al Parlamentului Federal Elvețian, dl. dr. Stefan Rieder – director al Interface (companie elvețiană specializată în domeniul evaluării) și dna Andrea Niederhauser – expert evaluator în cadrul Interface. Din România vor participa dl. prof. dr. Lazăr Vlăsceanu – vice-președinte al Consiliului Național al Cercetării Științifice din Învățământul Superior (CNCSIS), dl. dr. Șerban Iosifescu – Președinte ARACIP și vice-președinte EVALROM și dna dr. Roxana Mihalache – Preşedinte EVALROM și director al Pluriconsult (companie specializată în servicii de evaluare). Subiectele propuse în agendă sunt abordate din perspectiva realității practice a evaluării din cele două țări de proveniență a asociațiilor organizatoare – România și Elveția.

Modul de desfăşurare va combina prezentări teoretice cu discuţii şi aplicaţii practice care vor oferi participanţilor prilejul de a-şi îmbunătăţi atât cunoştinţele în domeniul evaluării, cât şi abilităţile practice. Simpozionul se va desfasura în limba engleză, nu se asigură traducere.

Participanţii vor primi un Certificat de participare din partea Evalrom și SEVAL.

Condiții de participare:

  • membrii Evalrom cu cotizația achitată inclusiv pentru anul în curs – participare gratuită
  • membrii cu cotizația restantă – gratuit, numai în condițiile achitării cotizației la zi
  • ne-membri – taxa 200 lei
  • studenți – gratuit.

Înscrierea se va face în limita locurilor disponibile (pe principiul primul venit, primul servit), pe baza completării Formularului de participare (aflat pe pagina următoare), a acceptării acestuia şi, după caz, a achitării prin virament bancar a taxei de participare. Trimiterea Formularului se va face la adresa de email office@evalrom.ro cel mai târziu până la data de 5 septembrie 2013.

Evenimentul este sprijint de Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – Universitatea Bucureşti şi sponsorizat de Organizația Internațională pentru Cooperare în Evaluare (IOCE).

%d bloggers like this: